Buren helpen buren

De werkgroep ‘Buren helpen Buren’ is door vrijwilligers en buurtbewoners opgericht nadat het wijkplatform ophield te bestaan.
Met ingang van 2016 is de werkgroep aan de gang gegaan om te inventariseren welke behoeften er onder de wijkbewoners bestaat met betrekking tot hulp krijgen/geven en informatie over de wijzigingen in de hele zorgstructuur.
Dit heeft als eerste geleid tot een vragenlijst die in de hoogbouw is uitgezet en waarvan de resultaten tijdens burendag 2016 zijn gepresenteerd en onder de aandacht van de burgemeester gebracht.

Eind 2016 is een oud plan ter tafel gekomen om de buurt met een groot wijkfeest dichter tot elkaar te brengen en zo proberen meer samenhang in de wijk te creeƫren.
Dit heeft geleidt tot het Prinsenhof festival dat op 23 september 2017 heeft plaats gevonden in het park. (in het archief treft u foto’s en de video impressie van deze dag aan.

Heeft u hulp nodig, of bied u hulp aan, vul dan het registratiefromulier in: Ik heb hulp nodig of kan hulp bieden (nog niet actief)
Tot deze mogelijkheid beschikbaar komt kunt u ons altijd mailen.