De donkere dag van het jaar

Beste medebewoners vanĀ  de Prinsenhof

We zitten weer midden in de donkere dagen de goede tijden voor het dieven gilde en voor mensen die zich met zaken bezig houden die het daglicht niet kunnen verdragen.

Helaas ook de tijd van vuurwerk afsteken, sommigen van u vragen zich af waarom Aldi nu al vuurwerk verkoopt, dat is zo genoemd klasse 1 (of ‘kinder’vuurwerk) dat mag het gehele jaar afgestoken worden, maar kan ook schade aan lichaam veroorzaken zoals gehoor en zicht verlies.

Wordt er nu bij u in de buurt vuurwerk zwaarder afgestoken, bel direct de politie op 0900-8844 of als het extreem is gewoon 112.

U kunt ook altijd contact met ons opnemen via: bptprinsenhof@gmail.nl

Het buurtpreventie team Prinsenhof/Amstelwijk/Heuvelwijk wenst u een veilig en behouden uiteinde en een voorspoedig 2019

Bijna 2019

De oplettende lezer heeft gezien dat er langere tijd geen berichten zijn geplaatst. Onze excuses hiervoor

Alle nieuwsbrieven van Prinsenhof Digi zijn nu beschikbaar in het archief. Momenteel wordt gewerkt aan downloadbare versies van deze nieuwsbrieven, maar ook de gemeente nieuwsbrieven willen we beschikbaar gaan stellen. In het archief en op deze pagina, de laatste versie, komen deze dan als PDF beschikbaar. die kunt u downloaden en afdrukken voor mensen die geen digitaal apparaat hebben.

De beheerder van deze site wenst u allen een mooi uiteinde en in 2019 dat wat u nodig hebt om op een prettige wijze het jaar door te komen.

De beheerder van de website www.wijkdeprinsenhof.nl

gepubliceerd onder beheer van the-traveller.eu